Om ST Designlab

ST Designlab er startet af Sune Toft.

Sune Toft er en erfaren iværksætter med en solid track record inden for IT-branchen. Han er bedst kendt for at have grundlagt og opbygget it-firmaet Headnet fra bunden og fungere som direktør i fra virksomheden start i 2000 til 2015.

Under hans ledelse voksede Headnet til at være en førende aktør inden for open source content management systemer i Danmark. Sune formåede at positionere firmaet som en betroet partner for store virksomheder og organisationer. Headnet blev i 2021 til Knowit.

Siden 2015 har Sune opbygget makerspace værksted med 3D-printere, CNC-fræsere, VR udstyr træskæringsværktøjer, støbning i resin (harpiks) og LED-design og meget andet. Disse værktøjer og udstyr giver ham mulighed for at realisere hans kreative new media art projekter og skabe innovative produkter og prototyper. Ved at kombinere sin tekniske viden og hans evne til at tænke ud af boksen kan Sune eksperimentere med forskellige materialer og teknikker for at skabe unikke projekter og oplevelser.

Sideløbende med at dyrke sin passion for makerspace teknologier og new media art, arbejde Sune som freelancer indenfor digital forretningsudvikling og WordPress udvikling.

Kompetencer
Forretningsudvikling
Projekledelse/Undervisning
Design
Værkstedsledelse
Digital Markedsføring
3D og VR
WordPress
Lyd og video
Software kendskab
Operativsystemer
Kontor
Design
Lyd og video
3D/CAD
3D Print / 3D Scan
WordPress
AI